Cursussen

Skin Candy Professionele Cursussen: 
Om de juiste techniek te leren en de handigheid in het candying te verkrijgen organiseren wij 3 cursusdagen. Deze cursusdagen worden alleen aangeboden aan professionele schoonheidsspecialistes, pedicures en bijvoorbeeld nagelstylistes. Je dient in het bezit te zijn van een kvk-nummer.
Beginners dienen bij dag 1 te beginnen. Gevorderden, bijvoorbeeld die van merk overstappen en al een cursus gevolgd hebben, kunnen bij dag twee instappen.
Wil je in het ontharingsseizoen volop van je nieuwe behandelingen kunnen profiteren? Dan raden we je aan om in de herfst/winter de cursus te volgen zodat je in de lente/zomer voldoende ervaring hebt opgedaan.
Ben je hoog sensitief of werk je liefst in alleen of in 2-tallen? Dan is Zwolle voor jou de perfecte locatie om de lessen te volgen.
 
 Prijzen per 1 juni:
Dag 1 HOW TO CANDY €129,- excl BTW 10.00-16.00 uur:
Deze dag bestaat uit de theorie en het aanleren van de basistechniek op de benen. Je werkt in paren en ondergaat het candying dus zelf ook. Zorg dus voor voldoende beharing (liefst minimaal 1cm). Lukt dit niet, geef dit dan zsm aan zodat er een ander model geregeld kan worden.
Na deze dag kun je kiezen of je verder wilt met de vervolgdagen. Kies je voor de vervolgdagen dan schrijf je je in en ga je met het startpakket thuis oefenen op de benen.
Dag 2 CANDY ON! €129,- + startpakket excl BTW 10.00-16.00 uur:
Iedereen werkt weer in paren, je doet de behandeling dus bij iemand anders en jijzelf ondergaat het candying ook! Zorg voor beharing op de benen, oksels, bikini, gezicht en/of armen. Lukt dit niet, geef het dan op tijd aan. Deze dag besteden we de meeste tijd aan bikinilijn, oksels en gezicht inclusief wenkbrauwen. Ook van de theorie worden de belangrijkste punten herhaald en wordt er besproken wat goed en niet goed ging tijdens het oefenen en worden hier eventueel oplossingen voor gezocht. Je werkt deze les met je eigen producten, vergeet deze dus niet mee te nemen.
Dag 3 CANDY LIKE A PRO! €69,- excl BTW 9.00-13.00:
Op deze dag doe je een korte theorietoets en een demonstratie van het candying van de onderbenen + een nader te bepalen lichaamsdeel (op de dag wordt voor jou gekozen afhankelijk van het model: bikini, oksels of bovenlip/kin). Daarnaast gaan we je technieken verfijnen indien nodig en oefenen op wat er nog verbeterd kan worden.
Je ontvangt na afloop van de Candy Like A Pro-dag een certificaat als Candy Professional.
Daarnaast je adres en naam op de website zodat klanten je beter kunnen vinden.
Ben je de enige die examen doet, dan dien je zelf voor een model te zorgen. Je werkt deze les met je eigen producten, vergeet deze dus niet mee te nemen.
Optie vervolg: THE BRAZILIAN €69,- excl BTW 14.00-16.00:
Voor degenen die de brazilian willen gaan aanbieden is er de mogelijkheid dit ’s middags te leren.
Indien je de enige bent dien je zelf voor een model te zorgen. 
Curus Candying op maat locatie Zwolle: €259,- excl BTW 10.00-16.00:
Wil je wel graag leren sugaren maar niet het hele lichaam? Speciaal voor deze groep en kappers en/of visagisten is er in Zwolle de Candying op maat.
Je zorgt zelf voor een model die dag en je krijgt privéles.
Je leert de techniek op de arm en daarna op het gezicht (uitdunnen wangen, bovenlip, kin, wenkbrauwen), nekhaar, oren en neus.
Er is geen startpakket maar we kijken wat jij nodig hebt om mee aan de slag te kunnen gaan in jouw salon.
De cursussen vinden plaats in Zwolle bij Sugar Wellness by Tjeenkies, in Geijsteren bij Beautyworx by Ilse en in  Naaldwijk bij MAZ Beautyland.
 
Cursusdata Zwolle (How to candy en Candy on! gecombineerd) 2019/2020:
In verband met Covid-19 wordt er alleen privéles gegeven zonder lunch en wordt er tot nader order gewerkt met mondkapjes, dit geldt ook voor het model (m.u.v. leren gezicht), bij gezondheidsklachten wordt de cursus geannuleerd.
donderdag  19 november
Donderdag 10 december
Candy like a Pro ochtend, Brazilian middag:
In overleg 
 
 
Heb je interesse in een cursus of wil je meer informatie? Mail dan naar info@sugarwellness.nl 
Kijk voor meer informatie ook op de officiële website van Scandinavian Skin Candy 
Er wordt aan maximaal 2 personen tegelijk les gegeven. Wel is het fijn als je een model achter de hand hebt voor als je de enige cursist bent, in dat geval is de cursus een halve dag zonder lunch. Bij cursus op zaterdag geldt er een toeslag van €50,- per cursist. 
In Zwolle betaal je het lesgeld via de pin gelijk na de cursus en er zijn daar alleen startpaketten op aanvraag met vooruitbetaling. Je kan ook zelf na de les het startpakket bestellen via hallo@skincandyfamily.nl .
Scroll naar top