Cursussen

Skin Candy Professionele Cursussen: 
Om de juiste techniek te leren en de handigheid in het candying te verkrijgen organiseren wij 3 cursusdagen. Deze cursusdagen worden alleen aangeboden aan professionele schoonheidsspecialistes, pedicures en bijvoorbeeld nagelstylistes. Je dient in het bezit te zijn van een kvk-nummer.
Beginners dienen bij dag 1 te beginnen. Gevorderden, bijvoorbeeld die van merk overstappen en al een cursus gevolgd hebben, kunnen bij dag twee instappen.
Wil je in het ontharingsseizoen volop van je nieuwe behandelingen kunnen profiteren? Dan raden we je aan om in de herfst/winter de cursus te volgen zodat je in de lente/zomer voldoende ervaring hebt opgedaan.
 Prijzen per 1 juni:
Dag 1 HOW TO CANDY €129,- excl BTW 10.00-16.00 uur:
Deze dag bestaat uit de theorie en het aanleren van de basistechniek op de benen. Je werkt in paren en ondergaat het candying dus zelf ook. Zorg dus voor voldoende beharing (liefst minimaal 1cm). Lukt dit niet, geef dit dan zsm aan zodat er een ander model geregeld kan worden.
Na deze dag kun je kiezen of je verder wilt met de vervolgdagen. Kies je voor de vervolgdagen dan schrijf je je in en ga je met het startpakket thuis oefenen op de benen.
Dag 2 CANDY ON! €129,- + startpakket excl BTW 10.00-16.00 uur:
Iedereen werkt weer in paren, je doet de behandeling dus bij iemand anders en jijzelf ondergaat het candying ook! Zorg voor beharing op de benen, oksels, bikini, gezicht en/of armen. Lukt dit niet, geef het dan op tijd aan. Deze dag besteden we de meeste tijd aan bikinilijn, oksels en gezicht inclusief wenkbrauwen. Ook van de theorie worden de belangrijkste punten herhaald en wordt er besproken wat goed en niet goed ging tijdens het oefenen en worden hier eventueel oplossingen voor gezocht.
Dag 3 CANDY LIKE A PRO! €69,- excl BTW 9.00-13.00:
Op deze dag doe je een korte theorietoets en een demonstratie van het candying van de onderbenen + een nader te bepalen lichaamsdeel (op de dag wordt voor jou gekozen afhankelijk van het model: bikini, oksels of bovenlip/kin). Daarnaast gaan we je technieken verfijnen indien nodig en oefenen op wat er nog verbeterd kan worden.
Optie vervolg: THE BRAZILIAN/BOYZILIAN €69,- excl BTW 14.00-16.00:
Voor degenen die de brazilian willen gaan aanbieden is er de mogelijkheid dit ’s middags te leren.
Je ontvangt na afloop van de Candy Like A Pro-dag een certificaat als Candy Professional.
Daarnaast je adres en naam op de website zodat klanten je beter kunnen vinden.
Gratis cursus mocht je je techniek ergens willen verbeteren en ondersteuning in promotie.
Curus Candying op maat locatie Zwolle: €259,- excl BTW 10.00-16.00:
Wil je wel graag leren sugaren maar niet het hele lichaam? Speciaal voor deze groep en kappers en/of visagisten is er in Zwolle de Candying op maat.
Je zorgt zelf voor een model die dag en bent met maximaal 2 cursisten.
Je leert de techniek op de arm en daarna op het gezicht (uitdunnen wangen, bovenlip, kin, wenkbrauwen), nekhaar, oren en neus.
Er is geen startpakket maar we kijken wat jij nodig hebt om mee aan de slag te kunnen gaan in jouw salon.
De cursussen vinden plaats in Zwolle bij Sugar Wellness by Tjeenkies, in Geijsteren bij Beautyworx by Ilse en in  Naaldwijk bij MAZ Beautyland.
 
Cursusdata Zwolle (How to candy en Candy on! gecombineerd):
Dinsdag 19 maart
Dinsdag 23 april
Woensdag 15 mei
Woensdag 11 juni 
Woensdag 17 juli
Maandag 19 augustus
Dinsdag 17 september
Dinsdag 15 oktober
Dinsdag 19 november
Woensdag 18 december
Candy like a Pro ochtend, Brazilian middag:
Maandag 18 maart
Donderdag 27 juni
Woensdag 18 september
Donderdag 19 december
 
 
Heb je interesse in een cursus of wil je meer informatie? Mail dan naar info@sugarwellness.nl 
Kijk voor meer informatie ook op de officiële website van Scandinavian Skin Candy 
De aanmelding is definitief als de aanbetaling is gedaan. Hiervoor ontvang je een factuur via de mail.  Er geldt een minimum van 2 cursisten en een maximum van 4. Indien er 1 cursist is zal ik persoonlijk contact opnemen voor een nieuwe datum. Bij cursus op zaterdag geldt er een toeslag van €50,- per cursist. Wil je liever een privécursus? Dan geldt een aangepaste starterskit.
Je plaats kan niet gegarandeerd worden indien de factuur niet tijdig betaald is. Afmeldingen dienen uiterlijk 14 dagen voor de cursus te worden doorgegeven, dan kan er nog gekeken worden naar een nieuwe datum. Er wordt geen resitutie verleend van het cursusgeld.
 
Scroll naar top